Verzekeringen

Vestingstad Vastgoed heeft een samenwerkingsovereenkomst met Van der Brugge Verzekeringen om te kunnen bemiddelen in verzekeringen. Vanuit haar deskundigheid en vakbekwaamheid is zij bevoegd om vastgoedeigenaren te adviseren op het gebied van verzekeringen. De professionals van de verzekerings-desk zijn u graag van dienst bij vragen en/of opmerkingen. Het unieke is dat zijn naast de benodigde verzekeringen voor het gebouw ook de particuliere verzekeringen aan kunnen bieden waar u weer uw voordeel mee kan doen :

 • inboedel
 • aansprakelijkheid
 • auto
 • ziektekosten
 • rechtsbijstand
 • pleziervaartuig
 • reisverzekering
 • annuleringsverzekering

Verzekeringen bij Van der Brugge

Heeft u wel eens opgeteld wat u per jaar aan verzekeringspremies betaalt? Waarschijnlijk nog veel meer dan u denkt. Ook is het vaak zo dat u diverse verzekeringen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen heeft lopen. Alles onder een dak is natuurlijk veel makkelijker. Door de collectieve afspraken die Vestingstad Vastgoed met Van der Brugge Verzekeringen heeft gemaakt kunt u zeer voordelige verzekeringen afsluiten met zeer uitgebreide dekkingen. Kortom, in het kader van de uitbreiding van haar dienstenpakket wil Vestingstad Vastgoed u graag van dienst zijn om fors te besparen op uw verzekeringspremies.

Een maandbedrag is dan wel zo gemakkelijk

U kunt zonder extra kosten per maand uw premie betalen en betaalt u niet voor elke verzekering apart poliskosten. Deze zijn eenmalig voor het totale pakket. Het totaalbedrag wordt via automatische incasso van uw rekening afgeschreven, zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken.

Overstappen wanneer u nog een verzekering heeft lopen

Van der Brugge Verzekeringen kan er voor zorgdragen dat uw huidige verzekering vanaf de eerstvolgende contractvervaldatum gratis wordt overgesloten, zonder dat u er iets aan hoeft te doen.

Welke verzekeringen vallen onder het Voordeel Verzekering Pakket?

 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Autoverzekering (incl. ongevallen inzittendenverzekering)
 • Doorlopende reisverzekering
 • Bromfietsverzekering
 • Caravanverzekering
 • Motorverzekering
 • Begrafenisverzekering

 

Inboedelverzekering

Een alles omvattende dekking voor uw inboedel tegen onder andere brand, blikseminslag, ontploffing, storm, diefstal, inbraak, diverse vormen van waterschade, rook en roet, enzovoort.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Zonder het te willen, kunnen mensen schade veroorzaken die tot enorme claims kunnen leiden. Zeker wanneer er ook nog eens sprake is van lichamelijk letsel. Daarvoor kent de rechter tegenwoordig steeds vaker zeer hoge vergoedingen toe.

Rechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering is uitgebreider dan wettelijk voorgeschreven. Om een voorbeeld te geven: zelfs wanneer u uw buurman helpt verhuizen en u laat zijn tv vallen dan wordt de schade vergoed. Maar ook schade aan geleende goederen wordt zonder eigen risico vergoed. De dekking betreft uw hele gezin (inclusief huisdieren) voor schade berokkend aan derden of hun eigendommen.

Er is een keuze voor een gezins- of een alleenstaande dekking.

Gezinsrechtsbijstand

En conflict over de garantie van uw TV of video. Ruzie met uw buren over geluidsoverlast. Onenigheid met de gemeente over het verlenen van een vergunning. Of u wordt ontslagen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van zaken waarbij juridische hulp goed van pas komt. Want een advocaat kost al gauw € 250,00 per uur. En dat tikt aan. Met een gezinsrechtsbijstand bent u voor die kosten gedekt. U dan altijd een beroep doen op juridisch advies en bemiddeling, maar ook als er geprocedeerd moet worden, zijn de kosten hiervan gedekt. Bovendien krijgt u altijd gefundeerde juridische adviezen. Daarmee staat u sterk.

Autoverzekeringen

Vestingstad Vastgoed heeft hier een heel aantrekkelijk aanbod voor u. De complete autoverzekering voor een zeer scherpe premie. Kortingen kunnen oplopen tot 25 %. U heeft keuze uit drie dekkingsvormen: WA, WA Beperkt Casco en WA met volledig Casco. Elke dekkingsvorm heeft aantrekkelijke extra’s. Als eigenaar binnen een VVE complex waar Vestingstad Vastgoed het beheer regelt, betaalt u daar nooit te veel voor en kunt u toch gebruik maken van de aantrekkelijke voordelen.

Doorlopende reisverzekering

U kunt voor iedere keer dat u op reis gaat of het nu gaat om de wintersport, zomervakantie of gewoon een weekendje weg, een aparte reisverzekering afsluiten. Met een doorlopende reisverzekering is dit niet nodig. U hoeft deze maar een keer af te sluiten, waarna u voortaan altijd goed verzekerd op reis gaat. Gemak dient immers de mens. Naast het gemak kunt u ook hierop geld besparen.

Bromfiets- en motorverzekering

Snorren, brommen en motorrijden is populair in Nederland. Bij Vestingstad Vastgoed zit u als rijdende eigenaar comfortabel in het zadel met de Bromfietsverzekering en de Motorverzekering

Stacaravan/toercaravan/vouwwagen

Als u met de caravan of vouwwagen op vakantie gaat, wilt u ontspannen van uw vrije tijd genieten. Reaal biedt u een verzekering die de financiële schade aan uw sta- of toercaravan of vouwwagen dekt als gevolg van verlies, diefstal, brand of beschadiging. Ook zaken als de inventaris, bagage, voortent en aanbouw zijn tegen dergelijke onvoorziene voorvallen verzekerd.

Uitvaart/crematie

Als iemand komt te overlijden is dat een trieste gebeurtenis, die bovendien veel geld kost. De kosten van een begrafenis kunnen al snel oplopen tot een bedrag van €,–. In een dergelijke periode heeft u natuurlijk wel andere zorgen aan uw hoofd. Indien u een goede verzekering hiervoor afsluit dan zullen dergelijke kosten direct aan u worden uitbetaald.

Uw voordelen op een rij:

 • Extra korting omdat u het beheer heeft ondergebracht via Vestingstad Vastgoed
 • Slechts eenmalig poliskosten voor alle verzekeringsproducten die u afsluit
 • Een jaarcontracten en daarom optimale keuzevrijheid
 • Premiebetaling per maand zonder extra kosten
 • Nooit meer onderverzekerd
 • Tussenpersoon, die u ontzorgt, voor schade-afwikkeling dichtbij in Gorinchem
 • Veel verzekeringskennis aanwezig bij tussenpersoon waardoor optimaal advies ontstaat
 • Alle verzekeringen zijn op elkaar afgestemd: dubbele verzekeringen en hiaten worden voorkomen

Hoe kan ik een verzekering afsluiten ?

U kunt uw verzekering rechtstreeks afsluiten door middel van het aanvragen van een informatiepakket bij Van der Brugge Verzekeringen.. Hierin staat de complete uitleg over de betreffende verzekering. Indien u een pakket afsluit dan ontvangt u dan spoedig de polisvoorwaarden en een bevestiging. Indien u meer uitleg wenst of uitgebreider bij uw verzekeringspakket stil wilt staan dan kunt u een afspraak maken met een medewerker van Van Der Brugge Verzekeringen.

Stuur hiervoor een email naar info@vanderbruggenverzekeringen.nl of bel 0183-689407

Verkoopondersteuning

Mocht u uw appartement willen gaan verkopen. Vestingstad Vastgoed heeft zeer gunstige collectieve  courtage-afspraken gemaakt met diverse makelaars.

Verzilverd kopen

Uw eigen appartement is een kostbaar bezit. Daar vindt u de warmte en geborgenheid van uw huiselijke omgeving. Dierbare herinneringen zijn er mee verbonden. Maar het is ook letterlijk kostbaar, want in de loop van de jaren is uw appartement financieel een waarde van betekenis geworden. Het is uw appeltje voor de dorst. Kunt zich voorstellen dat u uw appartement ooit zou verkopen?

Toch is dat precies wat veel mensen doen: ze verkopen hun appartement en gaan ‘anders’ wonen. Dat is niet zo vreemd als het lijkt, want iemand comfortabeler wil gaan leven, heeft financiële armslag nodig. Het geld is er, het zit alleen opgesloten in uw eigen woning. Het grote nadeel van verkoop is dat men de eigen vertrouwde woning en omgeving moet verlaten.

Moest verlaten . . . want nu is er ‘Verzilverd Wonen’.

Wat is Verzilverd Wonen?

Verzilverd Wonen geeft financiële ruimte terwijl u uw appartement niet hoeft te verlaten en toch over geld kan beschikken. Hoe? Vestingstad Vastgoed werkt samen met een belegger die uw appartement wilt kopen en aan u de woning verhuurt.  U ontvangt dan de koopsom, betaalt een huur die bij uw budget past en ublijft in uw eigen vertrouwde omgeving wonen, zolang u dat wenst.

Afhankelijk van bijvoorbeeld uw leeftijd, de marktwaarde van uw appartement, het overnamebedrag, de gewenste huurprijs en uw toekomstwensen ontvangt u de koopsom.

Juridische dienstverlening

Vestingstad Vastgoed kan nog veel meer voor u betekenen. Wij leveren allerlei diensten voor zaken die misschien niet jaarlijks aan de orde zijn, maar waar de VvE zeker hulp bij kan gebruiken. Zoals bijvoorbeeld juridische vraagstukken. Wij werken hiervoor samen met mr. A.L. (Alex) Damen van Damen Juridisch Advies. Hij is een ervaren specialist in bouw-, huur-, en vastgoedrecht. Alex Damen sluit rechtstreeks met de Vve een overeenkomst die door hem op persoonlijke titel wordt uitgevoerd.

Huismeesterservice

Voor kleine klussen hebben we een vakman in dienst – een echt manusje-van-alles. Maakt uw VvE gebruik van zijn service, dan hoeft u niemand meer aan te stellen voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van lampen, het plaatsen van naamplaatjes en het fotograferen van schades. Effectiever én goedkoper. Zeker omdat de huismeester openstaande klussen in één keer afhandelt.

Neem contact op

Vragen en wensen aangaande uw vastgoedportefeuille of VvE?
Kom dan eens kennismaken en deze bespreken!

U bent van harte welkom in ons gezellige kantoor. Wij ontvangen u hier graag in de grootste authentieke vestingstad van Nederland.