Hier staat Vestingstad voor

Vestingstad Vastgoed is een professionele partner in vastgoedbeheer. Door jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer is op basis van bundeling van kennis en een goede selectie van samenwerkingspartners, Vestingstad Vastgoed opgericht.

Wij zijn een full service onderneming. Dit betekent dat we in staat zijn u alle diensten te leveren die gepaard gaan met beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren, Beleggers en Zorgorganisaties.

Voordeel van collectieve inkoop

Het doel is om klanten te ontzorgen en deze te laten profiteren van onze collectieve inkoop. Wij onderscheiden ons omdat wij via een grote aannemer, Constructif, grootschalig en voordelig kunnen inkopen. Constructif is gespecialiseerd in het totaal onderhoud van woningen. Deze voordelen laten wij ten goede komen aan uw vastgoed. Denk dan aan onderhoudscontracten op het gebied van liften, centrale verwarming, hydrofoor, belinstallatie, elektrische deuren etc. Maar ook aan schoonmaak- en groenonderhoudsdiensten.

Het beheren van onroerend goed kost veel tijd en eist professionaliteit. Vestingstad Vastgoed is als geen ander in staat u deze tijd te besparen en u op een voordelige manier te ontlasten.

Altijd online inzicht

De basis is ketensamenwerking op het gebied van onderhoud . Tevens maken wij gebruik van alle mogelijkheden van de digitale dienstverlening. Eigenaren kunnen beschikken over een beveiligde internetomgeving  (VvE Portaal) waarbij zij toegang kunnen krijgen tot zowel hun eigen als de algemene gegevens van de vereniging (splitsingsakte, jaarrekeningen, verzekeringspolissen, etc.) en inzage in hun eigen persoonlijke betalingsoverzicht.

Neem contact op

Vragen en wensen aangaande uw vastgoedportefeuille of VvE?
Kom dan eens kennismaken en deze bespreken!

U bent van harte welkom in ons gezellige kantoor. Wij ontvangen u hier graag in de grootste authentieke vestingstad van Nederland.