Over Vestingstad Vastgoed

Vestingstad Vastgoed is een professionele partner in vastgoedbeheer. Door jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer is op basis van bundeling van kennis en een goede selectie van samenwerkingspartners, Vestingstad Vastgoed opgericht.

Wij zijn een full service onderneming. Dit betekent dat we in staat zijn u alle diensten te leveren die gepaard gaan met beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren, Beleggers en Zorgorganisaties.

Voordeel van collectieve inkoop

Het doel is om klanten te ontzorgen en deze te laten profiteren van onze collectieve inkoop. Wij onderscheiden ons omdat wij via een grote aannemer, Constructif, grootschalig en voordelig kunnen inkopen. Constructif is gespecialiseerd in het totaal onderhoud van vastgoed. Deze voordelen laten wij ten goede komen aan u als klant. Denk dan aan onderhoudscontracten op het gebied van liften, centrale verwarming, hydrofoor, belinstallatie, elektrische deuren etc. Maar ook aan schoonmaak- en groenonderhoudsdiensten.

Het beheren van onroerend goed kost veel tijd en eist professionaliteit. Vestingstad Vastgoed is als geen ander in staat u deze tijd te besparen en u op een voordelige manier te ontlasten.

Altijd online inzicht

De basis is ketensamenwerking op het gebied van onderhoud . Tevens maken wij gebruik van alle mogelijkheden van de digitale dienstverlening. Eigenaren kunnen beschikken over een beveiligde internetomgeving  (VvE Portaal) waarbij zij toegang kunnen krijgen tot zowel hun eigen als de algemene gegevens van de vereniging (splitsingsakte, jaarrekeningen, verzekeringspolissen, etc.) en inzage in hun eigen persoonlijke betalingsoverzicht.

Wij regelen o.a.

Reparatie melden

Hoe kan ik een storing of een reparatieverzoek melden? U kunt storingen en reparatieverzoeken telefonisch melden via telefoonnummer 078- of via uw VvE Portaal op Twinq  U kunt in uw VvE Portaal ook zien hoe de reparatieverzoeken en storingen worden afgewikkeld.

Verhuizen

Ga je verhuizen, dan zijn er ook veel administratieve zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vve of krant bekend is. Het is een heel karwei en er wordt vaak veel vergeten.

Heb je op dit moment verhuisplannen of ben je al in het stadium dat je een leuke nieuwe woning gevonden hebt? Zorg er dan voor dat je tijdig al je adreswijzigingen gaat regelen.

Overstapservice

Wij zorgen ervoor dat er soepel en zonder onnodige rompslomp van de ene beheerder naar ons overgestapt kan worden. Wij nemen de overstap voor u volledig uit handen. Hebben we groen licht, dan kunnen we zelfs binnen een week aan de slag.

Quick scan

Is een VVE niet tevreden over de huidige VvE beheerder of wil het bestuur eens een vergelijking maken met een andere partij? Wij beschikken over een Quick Scan om binnen een week na een afspraak de voordelen (onderhoud en serviceverlening) voor de VVE op een rijtje te kunnen zetten.