Technische beheer Constructif

Indien u het technisch beheer door Vestingstad Vastgoed wilt laten verzorgen dan is dat mogelijk. Vestingstad Vastgoed werkt hiervoor samen met Constructif.

24/7 Vastgoedonderhoud: Constructif

Als vastgoedeigenaar kunt u geconfronteerd worden met kleine en grote reparatieverzoeken; van een defecte lamp tot een enorme lekkage. Reparatieverzoeken komen nooit gelegen, maar u zult zien dat ze zich voordoen als u net niet direct beschikbaar bent om adequate maatregelen te nemen; bijvoorbeeld als u aan het werk bent of zelfs tijdens uw vakantie.
En als u het om die reden bijvoorbeeld binnen uw VvE zo georganiseerd hebt dat het ieder lid toegestaan is om zelf een herstelbedrijf in te schakelen, dan kan het zomaar voorkomen dat er 3 nota’s volgen omdat dezelfde calamiteit door 3 leden bij 3 verschillende bedrijven zijn aangemeld. En dan moet de schade ook nog afgehandeld worden met de verzekeraar. Kortom, het liefst laat u dergelijke zaken centraal afgehandeld worden.

We horen u denken: “Maar daarvoor gaan we zeker de hoofdprijs betalen…”. Niet bij Vestingstad Vastgoed. Om dit te kunnen garanderen is Vestingstad Vastgoed een samenwerking aangegaan met Constructif.

Hoe werkt Constructif?

Constructif verzorgt al het dagelijks klachtenonderhoud aan vastgoed voor bedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen en particulieren. Ontzorgen door optimale dienstverlening. Hiervoor zijn vakkundige mensen 24-uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ze beschikken over vaklieden uit alle disciplines; ook voor calamiteiten en spoedopdrachten. Het proces is ingesteld op snel handelen, vaste marktconforme tarieven, continue terugkoppeling over de status van de opdracht en hoge kwaliteit door permanente controle.

Voordelen:

 • 1 aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud;
 • tijdbesparing voor opdrachtgever;
 • 24-uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar;
 • geen contracten en abonnementsverplichting;
 • transparante en vaste marktconforme tarieven;
 • binnen 3 uur na melding bevestiging van afspraak;
 • kostenbesparing door efficiency;
 • hoge bewonerstevredenheid;
 • grip op het dagelijks onderhoudsproces.

Klantcontactcenter

Op Klantcontactcenter (KCC) treft u  betrokken en vakbekwame medewerkers aan die zich verantwoordelijk voelen voor het gehele proces, van het aannemen tot de melding, de uitvoering van het herstel tot en met de financiële afwikkeling. Ook buiten kantooruren en in het weekend kunt u telefonisch contact opnemen.

De VvE heeft de instandhouding van de gemeenschappelijke eigendommen als voornaamste doel. Opdat de VvE niet opdraait voor de kosten van bijvoorbeeld een lekkende keukenkraan, wordt ernaar gestreefd dat alleen de reparaties aan die gemeenschappelijke eigendommen in behandeling worden genomen.

Goed onderhoud zorgt voor tevreden bewoners en verhoogt het woonplezier. Een goed onderhouden gebouw heeft ook effect op de waarde van de woning . Bij eventuele verkoop, zal dit tot uitdrukking komen in de verkoopprijs.

Wij zorgen ook voor snelle service bij een reparatieverzoek.

Ons technisch beheer bestaat uit:

 • een perfecte organisatie bij storingsonderhoud
 • efficiënt contractonderhoud
 • uitstekend georganiseerd planmatig onderhoud

Storingsonderhoud 

 • Een klacht, een storing, een calamiteit? Appartementseigenaren willen zo snel mogelijk geholpen worden!. Wij beschikken over een betrouwbare storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Klachten en storingen worden direct doorgemeld. Kort na de melding, wordt door ons een bevestiging wie de melding gaat oplossen gemaakt.
 • De meldingen worden bijgehouden in een logboek waardoor wij trends signaleren, leveranciers kunnen beoordelen en zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Hiermee kan ook het planmatig onderhoud worden aangestuurd of bewoners worden aangesproken op verkeerd gebruik van de gemeenschappelijke zaken.

Contractonderhoud

 • Iedere VvE heeft te maken met onderhoudsovereenkomsten voor gebouwdelen en installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lift, groenvoorziening of dak. Lopende contracten worden periodiek geëvalueerd en getoetst of deze nog marktconform zijn. Daarnaast kan de VvE profiteren van de schaalvoordelen van onze organisatie. Hier zit het grootste voordeel voor een VVE.

Neem contact op

Vragen en wensen aangaande uw vastgoedportefeuille of VvE?
Kom dan eens kennismaken en deze bespreken!

U bent van harte welkom in ons gezellige kantoor. Wij ontvangen u hier graag in de grootste authentieke vestingstad van Nederland.